HPP Asianajotoimisto

Me työnantajana

HPP:llä tehdään merkityksellistä työtä parhaassa porukassa!

HPP:n työstään innostuneet ja sitoutuneet ammattilaiset työskentelevät haastavissa ja monipuolisissa projekteissa parhaan mahdollisen palvelun ja ratkaisun tuottamiseksi asiakkaalle. Toimeksiantojen kasvaessa työskentelemme projektitiimeissä, joihin kootaan kulloinkin asiakastarvetta vastaavat eri oikeudenalojen parhaat osaajat.

Mielenkiintoisten toimeksiantojen hoitaminen alan johtavien osaajien rinnalla ja ohjauksessa luo hyvän pohjan kehittymiselle. Kannustamme henkilöstöämme jatkuvaan kouluttautumiseen ja verkostoitumiseen. Omaa osaamistaan voi laajentaa myös osallistumalla esimerkiksi toimiston markkinointiin, erilaisiin kehittämishankkeisiin ja toimimalla kouluttajana tai tutorina.

Työpaikkana HPP tun­ne­taan ma­ta­las­ta hie­rar­kias­ta ja hy­väs­tä yh­teis­hen­ges­tä. Rento ilmapiiri, mutkaton vuorovaikutus ja avoin osaamisen jakaminen ovat vahvuuksia, jotka tukevat vaativassa työssä onnistumista ja hyvinvointia.

Et­sim­me jat­ku­vas­ti uusia ky­vyk­kyyk­siä täy­den­tä­mään joukkuettamme. Tutustu meillä avoinna oleviin tehtäviin, jätä avoin hakemus tai ota yhteyttä HR-tiimiimme.

 

HPP @instagram

✨ Tässä on riitatiimimme uusin Associate - Mikko Mäkelä. ✨

Mikko aloitti HPP:llä Junior Traineenä tammikuussa 2020, jonka jälkeen hän siirtyi Legal Traineeksi sekä vastuuoikkariksi vuoden 2021 alusta saman vuoden loppuun asti. Mikko saapui toimistolle taas vuoden 2022 kesäksi riitatiimin Associate Traineeksi, ja työskentelee nyt Associatena. Onneksi olkoon! 😊

💬 “HPP:llä pääsi jo harjoittelijana tekemään vastuullisia ja juristin toimeen liittyviä työtehtäviä. Odotan kuitenkin, että vastuu omasta tekemisestä vielä kasvaa ja että pääsen syventymään pidemmällä ajanjaksolla toimeksiantoihin enemmän, kuin mitä harjoittelujaksot ovat mahdollistaneet”, Mikko kommentoi.

#associate #hppcareer #riidanratkaisu #disputeresolution #hppattorneys #hppasianajotoimisto
...

🥅 Perjantaina järjestettiin taas perinteinen Asianajoliigan salibandyturnauksen finaali, jossa yhdistimme voimamme jälleen @merilampiattorneys kanssa. 🥅 Voittoon asti joukkueemme ei yltänyt tällä kertaa, mutta hauskaa oli siitä huolimatta. 😉

Kiitos kaikille osallistuneille kivasta turnauksesta, palataan jälleen ensi vuonna! ✨

#asianajoliiga #salibandy #hppasianajotoimisto #hppattorneys
...

Insolvenssioikeudellinen Yhdistys ry on myöntänyt Associate Aleksi Ollille tutkielmapalkinnon yhdestä vuoden 2022 parhaasta insolvenssioikeudellisesta pro-gradu tutkielmasta, jonka aiheena oli ”Keinotekoiset järjestelyt ulosotossa ja konkurssissa”. ✨

Aleksi on valmistunut Helsingin yliopiston Vaasan yksiköstä viime vuonna, ja työskennellyt HPP:n rahoitustiimissä viime syksystä lähtien.

Onneksi olkoon Aleksi! 🤩

#progradu #hppasianajotoimisto #hppattorneys
...

Associate Traineet Helmi, Sanni, Pinja, Joonas, Henrik ja Max aloittivat HPP:llä tällä viikolla. ✨ Heidän ensimmäiset päivänsä ovat koostuneet yhteisestä perehdytyksestä, ja loppuviikon Traineet pääsevät tutustumaan omiin tiimeihinsä ja työtehtäviinsä.

Kesän Associate Traineet työskentelevät seuraavissa tiimeissämme: transaktiot, teknologia, insolvenssi ja kilpailu.

Lämpimästi tervetuloa HPP:lle! ☀️💛

#associatetrainee #hppcareer #HaPPy #hppattorneys #hppasianajotoimisto
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.