Erikoistu olennaiseen

Toimintakulttuurissamme yhdistyy välittömyys, startup –yrityksen intohimo, yhdessä onnistuminen ja huippuosaaminen. Työpaikkana meidät tunnetaan matalasta hierarkiasta ja hyvästä yhteishengestä. Mutkattomuus ja ihmisen kokoinen yritys ovat myös asioita, joita työntekijämme arvostavat.

Annamme työntekijöillemme vastuuta ja itsenäisyyttä kunkin osaamisen mukaisesti. Yksin ei tarvitse pärjätä, vaan saat asiantuntijatiimiemme täyden tuen työssä menestymisellesi. Juristina sinulla on myös mahdollisuus erikoistua useammalle osaamisalueelle. Pääset laajentamaan osaamistasi ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin ja eri osakkaiden vetämiin projekteihin. Hoidamme jatkuvasti useita merkittäviä ja uraauurtavia toimeksiantoja ja niissä pääset työskentelemään yhdessä muiden erikoistumisalueiden ammattilaisten kanssa.

Arvostamme joustavaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toimeksiannoissamme on usein kansainvälinen kulma, joten työssä menestymiseen tarvitaan erinomaista englannin kielen taitoa.

Olemme kasvaneet vuosittain rekrytointien kautta ja etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä joukkuettamme täydentämään. Jos olet palveluhenkinen, liikejuridiikasta syttyvä lakimies, lähetä avoin hakemuksesi meille tai ota yhteyttä HR Koordinaattoriimme Marjo Laukkaseen marjo.laukkanen@hpp.fi.

HPP TRAINEEOHJELMAT

Toimistollamme työskentelee vuosittain yli 20 oikeustieteiden opiskelijaa harjoittelijatehtävissä. Harjoitteluohjelmia on tarjolla eri opintojen vaiheessa oleville opiskelijoille:

Junior Trainee – opintojen alkuvaiheessa olevat opiskelijat

Legal Trainee – opintojen puolivälissä olevat opiskelijat

Associate Trainee – opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat

Liiketoiminnan jatkuvasti kasvaessa haemme joukkoomme motivoituneita, innostuneita ja lahjakkaita tulevaisuuden juristeja. Arvostamme joustavaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työskentelyotetta, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä oppimishalua.

Otamme jatkuvasti vastaan hakemuksia kaikille harjoittelujaksoille. Liitä mukaan hakemuskirje, CV ja opintosuoritusote yhtenä liitetiedostona. Legal Trainee ja Associate Trainee – harjoittelun hakemuskirje tulisi olla englanninkielinen.

Associate Trainee

Oikeustieteen opintojesi loppuvaiheessa voit työskennellä kokopäiväisenä harjoittelijana toimistollamme. Saat mahdollisuuden tutustua HPP:llä työskentelevän juristin työhön ja kehittää osaamistasi valitsemallasi juridiikan osa-alueella. Kokopäiväisenä harjoittelijana työskentelet osana nimettyä liiketoimintaryhmää (M&A, ympäristö, teknologia, insolvenssi).

Harjoittelijat avustavat laajasti eri asiantuntemusalueidemme juristeja toimeksiantoihin liittyvissä tehtävissä, muun muassa erilaisten juridisten asiakirjojen laadinnassa sekä oikeudellisissa selvitys- ja käännöstöissä. Kokoaikaisen harjoittelujakson kesto on noin neljä kuukautta.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan englanninkielinen hakemuksesi, CV ja opintosuoritusote yhtenä liitetiedostona.

Tarkemmat hakuajat julkaistaan ilmoituksissamme Paragraaffin oikkaripörssin sivuilla.

Legal Trainee

Olet jo opinnoissasi yltänyt yli puolen välin ja pystyt avustamaan juristeja erilaisissa oikeusinformatiikan tehtävissä, asiakirjojen laatimisessa ja oikeudellisissa käännöksissä. Osa-aikaisella harjoittelujaksolla työskentelet noin 2–3 päivää viikossa. Harjoittelujaksot kestävät keskimäärin yhden vuoden, mutta jakson pituus vaihtelee ja on joustavasti sovittavissa 4–18 kuukauden pituiseksi. Hakuaikamme osa-aikaisille harjoittelujaksoille päättyvät 10.10.2017 (aloitus tammikuussa 2018) ja 15.4.2018 (aloitus syyskuussa 2018).

Junior Trainee

Tässä roolissa toimit juristien ja muiden organisaation toimintojen tärkeänä tukena ja monen työkiireen pelastajana. Työpäivääsi sisältyy erilaisia tehtäviä ja hoidat niin juristeilta kuin muulta toimistohenkilöstöltä tulevia tehtäviä: tulostamista, asiakirjojen toimittamista viranomaisille sekä esimerkiksi toimiston vastaanotossa ja kokousjärjestelyissä avustamista. Työskentely on lukuvuoden aikana osa-aikaista, noin 2-3 päivää viikossa. Harjoittelujaksot kestävät keskimäärin yhden vuoden, mutta jakson pituus vaihtelee ja on joustavasti sovittavissa 4–18 kuukauden pituiseksi. Hakuaikamme osa-aikaisille harjoittelujaksoille päättyvät 10.10.2017 (aloitus tammikuussa 2018) ja 15.4.2018 (aloitus syyskuussa 2018).