HPP Asianajotoimisto

Tervetuloa seuraamaan HPP:n työoikeuden Lainkuuliaiset-sarjaa!

Lainkuuliaisissa käsittelemme ajankohtaisia työoikeuden aiheita oikeuskäytännön näkökulmasta. Olemme rakentaneet Lainkuuliaiset-sarjan juuri teille työnantajille ja HR-ammattilaisille.

 

Käsittelemme Lainkuuliaisten jaksoissa työoikeuden tapauksia ja avaamme niistä tehtyjä päätöksiä käytännönläheisesti ja ytimekkäästi 10-15 min jaksoissa. Aiheina meillä on mm. kilpailukieltosopimukset, uudelleen sijoittaminen ja työsuhteen ehtojen muuttaminen. Tilaa Lainkuuliaiset ja saat uusimmat jaksot suoraan sähköpostiisi.

Asiantuntijoillamme on sy­vä osaa­minen työ­oi­keu­den kai­kil­ta osa-alueil­ta.

Asiantuntijoiltamme saat neuvot kai­kis­sa työ­- ja palvelusuhteisiin liit­ty­vis­sä ky­sy­myk­sis­sä työ- ja toi­mi­tus­joh­ta­ja­so­pi­mus­ten tekemisestä työ- ja toimisuhteiden päättämiseen sekä työoikeudellisten erimielisyyksien ratkaisemiseen. Olemme asiakkaidemme luotettava kumppani päivittäisissä työelämään liittyvissä juridisissa kysymyksissä, erilaisissa työpaikan muutostilanteissa mukaan lukien muun muassa työvoiman uudelleenjärjestelyt ja yhteistoimintaneuvottelut, työvoiman ulkoistamisessa, tietosuojakysymyksissä ja työturvallisuusasioissa. Neuvomme asiakkaitamme myös yrityssalaisuuksien suojaamista koskevissa asioissa, henkilöstön palkitsemisessa, tie­to­suo­ja­ky­sy­myk­sissä sekä työ­tur­val­li­suus­asioissa.

Tutustu osaamiseemme >>

Terveisin HPP:n työoikeustiimi

 

Tilaa jaksot veloituksetta tästä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 


Wiklund (o.s. Kinnunen) HennaPuhelin

Vasala VisaperttuPuhelin

 


Salonen JohannaPuhelin