HPP Asianajotoimisto

HPP avusti Corsair Gamingiä videosovellus EpocCamin hankinnassa

HPP toimi Corsair Gaming Inc:n (NASDAQ:CRSR) oikeudellisena neuvonantajana älypuhelinsovellus EpocCamin hankinnassa. EpocCam on yksi johtavista Applen App Storen videosovelluksista, jolla on yli 5 miljoonaa latausta. Sen avulla käyttäjät voivat helposti muuttaa iOS-laitteensa, kuten iPhonen tai iPadin, langattomaksi teräväpiirtokameraksi Windowsille ja MacOS:lle. EpocCam toimii saumattomasti suurimpien videosovellusten, kuten Zoomin, Skype, OBS Studion, Google Meetin tai Microsoft Teamsin kanssa mahdollistaen chattailu, suoratoisto tai nauhoitus HD-tarkkuudella.

Corsair Gaming Inc. on Kaliforniassa sijaitseva maailman suorituskykyisimpien pelien oheislaitteiden ja harrastajakomponenttien markkinajohtaja ja sen markkina-arvo on 2,3 miljardia dollaria. EpocCam liittyy CORSAIRin Elgato-tytäryhtiön osaksi laajentaakseen sisällöntuottajien tuotevalikoimaa. EpocCamin perustaja ja pääkehittäjä Sami Grohn liittyy Elgatoon pääohjelmistoinsinöörinä.

HPP neuvoi yhtiötä yhtiöoikeudellisissa, kaupallisissa, työoikeudellisissa, immateriaalioikeudellisissa ja verotuksellisissa asioissa.