HPP Asianajotoimisto

Rakentaminen

HPP:n rakennustoimialan asiantuntemus kattaa kaikki kohdetyypit toimitila- tai asuntorakentamisprojekteista aina laajamittaisiin logistiikkakeskus-, ydinvoimala-, datakeskus-, jalostamo- ja muihin vastaaviin erityisrakennusprojekteihin. Autamme asiakkaitamme niin uudisrakennus-, peruskorjaus- kuin konversiohankkeissakin.

Rakennushankkeiden osalta asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme soveltuvan urakkamallin valinnassa ja urakkasopimusten laatimisessa ja neuvottelussa. Meillä on pitkä kokemus kotimaisten YSE-pohjaisten urakkasopimusten lisäksi myös allianssiurakkasopimuksista ja esimerkiksi kansainvälisissä rakennusurakoissa usein käytetyistä FIDIC- ja Orgalime -pohjaisista urakkasopimuksista. Toimimme asiakkaidemme tukena myös rakennushankkeiden aikana ja niiden jälkeen valvoen heidän etua esimerkiksi lisä-, muutostyö- ja takuuvastuuasioissa. Palvelumme kattavat myös kaikki urakkariitatilanteet ja niihin liittyvät oikeudelliset toimenpiteet.

Rakennuttamistoiminnassa asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat asiakkaidemme kanssa kaikki rakennuttamishankkeiden eri vaiheissa tarvittavat juridiset toimenpiteet. Neuvonannon kohteena ovat sekä kohdetason kysymykset että hankkeiden kaupallinen suunnittelu ja toteutus sekä mahdolliset kauppaprosessit.

Huolehdimme siitä, että kaikki projektiin osallistuvat asiantuntijamme työskentelevät saumattomasti edistäen hanketta yhdessä asiakkaan ja asiakkaan yhteistyökumppanien kanssa projektin kaikissa vaiheissa.

Valittuja referenssejä


Artikkelit

Professional, swift and not complicating things. High value for money. Legal 500 2022

Yhteydenotot


Marttinen KariPuhelin

Tuomala JariPuhelin