Katso asiantuntemuksen mukaan
 • HPP-aleksei-hanninen

  Hanninen Aleksei

  Senior Associate
  +358 41 527 9816
  Senior Associate
  +358 41 527 9816 /

  Aleksei Hanninen on erikoistunut avustamaan asiakkaita erityisesti yrityskauppoihin liittyvissä asioissa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat myös sopimus- ja yhtiöoikeus.

  Aleksei työskentelee osana HPP:n yritysjärjestelyryhmää ja avustaa lisäksi Venäjään liittyvissä toimeksiannoissa.

  Aleksei on valmistunut Helsingin yliopistosta. Tämän lisäksi hän on opiskellut Sheffieldin yliopistossa Englannissa ja Pietarin valtionyliopistossa Venäjällä. Aleksei aloitti HPP:n palveluksessa lakimiehenä vuonna 2013.

  Aleksein työskentelykieliä ovat suomi, englanti ja venäjä.

 • marko-koski

  Koski Marko

  Senior Advisor
  +358 44 758 2475
  Senior Advisor, Varatuomari
  +358 44 758 2475 /

  Marko Koski on erikoistunut avustamaan asiakkaita verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Hän vastaa toimiston vero-oikeusryhmästä.

  Hän on toiminut aiemmin Konserniverokeskuksen verojohtajana, jolloin hän vastasi kansainvälistä toimintaa harjoittavien konsernien sekä Suomen suurimpien yritysten tulo- ja arvonlisäverotuksesta, työnantaja- ja muiden suoritusten verotuksesta sekä verotarkastuksista. Ennen Konserniverokeskuksessa työskentelyä Marko toimi Tullihallituksessa tuonti- ja autoverotusyksikön päällikkönä.

  Marko on osallistunut myös vero- ja tullilainsäädännön valmisteluun ja toiminut Suomen edustajana mm. OECD:n Large Business Networkissa ja EU:n komission useissa eri työryhmissä sekä viimeksi valtiovarainministeriön VETO-hankkeessa, jonka tarkoituksena on siirtää kaikki verotustoiminnot Tullista Verohallintoon.

  Marko on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon Helsingin yliopistosta ja hän on saanut varatuomarin arvonimen auskultoituaan Helsingin käräjäoikeudessa.

  Markon työkielet ovat suomi ja englanti.

 • Mikko-Lehti-3

  Lehti Mikko

  Associate
  +358 44 791 5522
  Associate
  +358 44 791 5522 /

  Mikko Lehti on erikoistunut vero-oikeuteen ja työskentelee HPP:n vero-oikeusryhmässä. Mikko palvelee asiakkaitamme verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa erityisenä osaamisalueenaan kotimainen ja kansainvälinen yritystuloverotus.

  Mikko on valmistunut Helsingin yliopistosta ja aloittanut HPP:llä vuonna 2017. Aikaisemmin hän on työskennellyt asiantuntijatehtävissä Konserniverokeskuksessa ja Valtiovarainministeriössä sekä Big Four-tilintarkastusyhteisön vero-osastolla.

  Mikon työkielet ovat suomi ja englanti.

 • LehtomaaAnna-4mid-2

  Lehtomaa Anna

  Senior Associate
  +358 50 567 5979
  Senior Associate, Asianajaja
  +358 50 567 5979 /

  Annalla on laaja kokemus vero-oikeuden eri osa-alueilta ja hän on erikoistunut avustamaan asiakkaita verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa sekä yritysjärjestelyissä.

  Anna aloitti HPP:n palveluksessa vuonna 2018. Hän on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2011 ja opiskellut myös Rotterdamin Erasmus-yliopistossa. Ennen HPP:lle siirtymistään hän on työskennellyt Big Four -tilintarkastusyhteisön vero-osastolla sekä verolakimiehenä SOK:lla.

  Annan työkielet ovat suomi ja englanti. Hän on Suomen Veroasiantuntijat ry:n sekä International Fiscal Associationin jäsen.

 • TuominenRosa

  Tuominen Rosa

  Associate
  +358 40 148 7755
  Associate
  +358 40 148 7755 /

  Rosa Tuominen on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritysjärjestelyissä ja vero-oikeudessa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluu myös yhtiöoikeus. Rosa työskentelee osana HPP:n transaktiot ja investoinnit -ryhmää.

  Rosa on valmistunut Turun yliopistosta. Hän on lisäksi opiskellut oikeustiedettä Göteborgin yliopistossa Ruotsissa.

  Rosa aloitti lakimiehenä HPP:n palveluksessa vuonna 2017, jota ennen hän työskenteli HPP:n transaktio- ja veroryhmien harjoittelijana.

  Rosan työkielet ovat suomi ja englanti.