Katso asiantuntemuksen mukaan
 • Associate
  +358 45 176 8100 /

  Stefan Boshkov on erikoistunut yritysjärjestelyihin ja oman pääoman ehtoisiin rahoitusjärjestelyihin. Stefan avustaa asiakkaitamme sekä kotimaisissa että rajat ylittävissä transaktioissa. Hän työskentelee osana HPP:n transaktiot ja investoinnit -ryhmää.

  Yritys- ja rahoitusjärjestelyjen lisäksi Stefanin osaamiseen kuuluvat yhtiöoikeus, sopimusoikeus ja yritysjohdon neuvonantoon liittyvät tehtävät.

  Stefan on valmistunut Helsingin yliopistosta. HPP:n palveluksessa Stefan on aloittanut vuonna 2016.

  Aiemmin Stefan on työskennellyt toisessa liikejuridiikkaan erikoistuneessa toimistossa. Ennen asianajoalalle siirtymistä Stefan on kartuttanut pitkän kokemuksen valtionhallinnon tehtävistä.

  Stefanin työkielet ovat suomi ja englanti.

   

 • Osakas, Asianajaja
  +358 45 657 5758 /

  Andrew on erikoistunut avustamaan asiakkaita rajat ylittävissä yritysjärjestelyissä sekä kauppa- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä keskittyen erityisesti energiaan ja infrastruktuuriin liittyviin transaktioihin ja projekteihin. Hän neuvoo sekä suomalaisia että kansainvälisiä asiakkaita rajat ylittävässä liiketoiminnassa.

  Andrewlla on pitkäaikainen kokemus kansainvälisten sijoittajien, rahastojen ja strategisten ostajien neuvonnasta suomalaisten omistusten hankinnasta sekä sijoituksista suomalaisiin kohteisiin. Andrew neuvoo asiakkaitaan toistuvasti myös uusiutuvaan energiaan liittyvissä hankkeissa, joissa hän on Suomen lisäksi avustanut niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Lähi-idässäkin. Viime vuosina Andrew on avustanut erityisesti kansainvälisiä vakuutusyhtiöitä Warranty & Indemnity – vakuutusten osalta suomalaisissa transaktioissa, joiden arvo on yli 5 miljardia euroa.

  Andrewlla on sekä suomalaisen että englantilaisen asianajajan pätevyys. Hän pätevöityi englantilaiseksi asianajajaksi vuonna 2001 Englannin ja Walesin korkeimmassa oikeudessa suoritettuaan oikeustieteellisen tutkintonsa Nottinghamin yliopistossa ja ammattitutkintonsa oikeustieteellisessä tiedekunnassa Guildfordissa, Englannissa.

  HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 2009. Ennen Suomeen tuloaan ja HPP:n palvelukseen siirtymistä hän työskenteli usean eri asianajotoimiston osakkaana Lontoossa.

  Andrew’n työkieli on englanti.

 • HPP-aleksei-hanninen

  Hanninen Aleksei

  Senior Associate
  +358 41 527 9816
  Senior Associate
  +358 41 527 9816 /

  Aleksei Hanninen on erikoistunut avustamaan asiakkaita erityisesti yrityskauppoihin liittyvissä asioissa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat myös sopimus- ja yhtiöoikeus.

  Aleksei työskentelee osana HPP:n yritysjärjestelyryhmää ja avustaa lisäksi Venäjään liittyvissä toimeksiannoissa.

  Aleksei on valmistunut Helsingin yliopistosta. Tämän lisäksi hän on opiskellut Sheffieldin yliopistossa Englannissa ja Pietarin valtionyliopistossa Venäjällä. Aleksei aloitti HPP:n palveluksessa lakimiehenä vuonna 2013.

  Aleksein työskentelykieliä ovat suomi, englanti ja venäjä.

 • HPP-Ella-Heinonen

  Heinonen Ella

  Associate
  +358 41 507 5868
  Associate
  +358 41 507 5868 /

  Ella Heinonen on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritysjärjestelyissä sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Ella työskentelee osana HPP:n transaktiot ja investoinnit -ryhmää.

  Ella on valmistunut Turun yliopistosta. Hän on lisäksi opiskellut oikeustiedettä Örebron yliopistossa Ruotsissa. Opiskeluaikanaan Ella on työskennellyt sekä asianajotoimistoissa että tuomioistuimissa.

  Ella aloitti lakimiehenä HPP:n palveluksessa vuonna 2017, jota ennen hän työskenteli HPP:n M&A ryhmän harjoittelijana.

  Ellan työkielet ovat suomi ja englanti.

 • jari-klemetti

  Klemetti Jari

  Senior Advisor
  +358 44 717 3870
  Senior Advisor
  +358 44 717 3870 /

  Jari Klemetti on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritysjärjestelyihin ja kaupallisiin sopimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

  Ennen HPP:lle siirtymistään Jari on toiminut media- ja markkinointialalla yritysjuristina yhdysvaltalaisen yrityksen palveluksessa ja vastannut sen alueellisena lakiasiainjohtajana vaativien yritysjärjestely- ja liikejuridiikkaprojektien neuvotteluista ja toteutuksesta Euroopassa ja kansainvälisesti.

  Jari aloitti HPP:n palveluksessa Senior Advisor -roolissa vuonna 2016. Jari on valmistunut Helsingin yliopistosta.

  Jarin työkielet ovat suomi, englanti ja ruotsi.

 • Tatu Kärhä lähi

  Kärhä Tatu

  Associate
  +358 44 989 9277
  Associate
  +358 44 989 9277 /

  Tatu Kärhä avustaa asiakkaita julkisiin hankintoihin ja kilpailuoikeuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

 • Kari-Matti Lehti

  Lehti Kari-Matti

  Osakas
  +358 50 560 6264
  Osakas, Asianajaja
  +358 50 560 6264 /

  Kari-Matti Lehti on yksi Suomen johtavista informaatioteknologiaan ja ulkoistuksiin erikoistuneista juristeista. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus asiakkaiden avustamisesta liikejuridiikassa, erityisesti sopimuksiin, ulkoistuksiin, immateriaalioikeuteen sekä yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan liittyvissä asioissa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Hän on taitava neuvottelija ja perehtynyt laaja-alaisesti erityisesti kaupallisiin sopimuksiin liittyviin järjestelyihin, strategioihin ja implementointiin.

  Tietoviikko-lehti on valinnut Kari-Matin useita kertoja Suomen vaikutusvaltaisimpien ICT-alan vaikuttajien joukkoon. Hän on myös kysytty puhuja ja luennoitsija ICT-alan juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Kari-Matti on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”One of the best in that market. Long experience in the market.” (Chambers Europe 2017)

  Kari-Matti on valmistunut Turun yliopistosta vuonna 1998. HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 2015. Sitä ennen hän työskenteli kansainvälisessä asianajotoimistossa.

  Kari-Matin työkielet ovat suomi, englanti ja ruotsi.

 • LehtomaaAnna-4mid-2

  Lehtomaa Anna

  Senior Associate
  +358 50 567 5979
  Senior Associate, Asianajaja
  +358 50 567 5979 /

  Annalla on laaja kokemus vero-oikeuden eri osa-alueilta ja hän on erikoistunut avustamaan asiakkaita verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa sekä yritysjärjestelyissä.

  Anna aloitti HPP:n palveluksessa vuonna 2018. Hän on valmistunut Helsingin yliopistosta vuonna 2011 ja opiskellut myös Rotterdamin Erasmus-yliopistossa. Ennen HPP:lle siirtymistään hän on työskennellyt Big Four -tilintarkastusyhteisön vero-osastolla sekä verolakimiehenä SOK:lla.

  Annan työkielet ovat suomi ja englanti. Hän on Suomen Veroasiantuntijat ry:n sekä International Fiscal Associationin jäsen.

 • Osakas, Asianjaja, Varatuomari, KTM
  +358 40 734 3214 /

  Juho Lenni-Taattola on erikoistunut avustamaan asiakkaita insolvenssioikeuteen sekä rahoitusjärjestelyihin ja yrityskauppoihin liittyvissä asioissa. Hän vastaa toimiston insolvenssiryhmästä.

  Juho neuvoo asiakkaita erityisesti teollisuuteen ja pääomasijoittamiseen liittyvissä yrityskaupoissa ja -järjestelyissä. Hänellä on laaja kokemus vakuutus- ja rahoitusalalta sekä hallituksen jäsenen tehtävistä.

  Juho on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”He’s pragmatic. Tries to find solutions. Excellent in all areas.” (Chambers Europe 2017)

  Juho on valmistunut Turun yliopistosta sekä Turun kauppakorkeakoulusta. HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 1999 ja osakkaana vuonna 2003.

  Juhon työkielet ovat suomi ja englanti.

 • Majamaki_Klaus_07_low

  Majamäki Klaus

  Senior Associate
  +358 50 3737 283LinkedIn
  Senior Associate, Asianajaja
  +358 50 3737 283 /

  Klaus Majamäki on erikoistunut avustamaan asiakkaita julkisiin hankintoihin sekä insolvenssioikeuteen liittyvissä asioissa. Hänen osaamisalueitaan ovat myös erilaiset yrityskaupat ja -järjestelyt.

  Klaus on valmistunut Helsingin yliopistosta. HPP:n palveluksessa hän aloitti ensin harjoittelijana vuonna 2008 ja siirtyi lakimiehen tehtäviin vuonna 2009.

  Klausin työkielet ovat suomi ja englanti.

 • HPP-Marika-Mustonen

  Mustonen Marika

  Associate
  +358 40 847 9430
  Associate
  +358 40 847 9430 /

  Marika on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritysjärjestelyissä ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi Marikan osaamiseen kuuluvat sopimusoikeus ja yritysjohdon neuvonantoon ja hyvään hallinnointitapaan liittyvät tehtävät. Marika avustaa asiakkaitamme sekä kotimaisissa että rajat ylittävissä transaktioissa. Hän työskentelee osana HPP:n transaktiot ja investoinnit -ryhmää.

  Hän on valmistunut Helsingin yliopistosta ja opiskellut myös University of Warwickissa Britanniassa.

  Marika aloitti lakimiehenä HPP:n palveluksessa vuonna 2016. Sitä ennen hän työskenteli lakimiesharjoittelijana asianajotoimistossa Suomessa ja Yhdysvalloissa sekä kansainvälisessä suomalaisessa pörssiyhtiössä.

  Marikan työkielet ovat suomi ja englanti.

   

 • Osakas, Toimitusjohtaja, Asianajaja, Varatuomari
  +358 40 761 9177 /

  Markku Mäkinen on erikoistunut avustamaan asiakkaita teknologia-, media- ja telekommunikaatiohankkeissa ja -projekteissa. Hänellä on myös pitkä kokemus myynnin ja jakelun, markkinoinnin, mobiilipalvelujen, lisensioinnin, tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä uuden yritystoiminnan ja start-up-yritysten lakiasioista. Hän vastaa toimiston teknologia, media ja telekommunikaatio -ryhmästä.

  Markku avustaa teollisuus- ja palvelualan yrityksiä erityisesti ICT -toimialalla. Hänellä on yli 20 vuoden laaja kokemus vaativista teknologiaprojekteista kansainvälisessä ympäristössä. Hän on vetänyt useita lakitiimejä mukaan lukien Nokian lakiasiainosastot Kiinassa ja Yhdysvalloissa ja vastannut mm. Nokian tutkimuskeskuksen ja Nokia Ventures Organization -yksikön lakiasioista. Vuodesta 2008 HPP:lle siirtymiseen saakka Markku vastasi Nokian globaalin markkinoinnin, jälleen ja online -myynnin, logistiikan ja asiakastuen lakiasioista. Ennen Nokian palvelukseen siirtymistä hän oli osakkaana helsinkiläisessä asianajotoimistossa. Markku toimii myös start-up-yrityksen hallituksen jäsenenä.

  Markku on valmistunut Helsingin yliopistosta. HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 2012. Markun työkielet ovat suomi ja englanti.

 • reetaniemisvirta003-1080x1080

  Niemisvirta Reeta

  Specialist Counsel
  +358 40 359 2880LinkedIn
  Specialist Counsel
  +358 40 359 2880 /

  Reeta Niemisvirta on eri­kois­tu­nut yhtiöoikeuteen. Reeta on toiminut kansainvälisen pörssiyhtiön lakimiehenä ja neuvonut yhtiön ylintä johtoa erityisesti yhtiöoikeuteen, hyvään hallintotapaan ja arvopaperimarkkinaoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Reeta on perustanut ja hallinnoinut useita kansainvälisiä vaatimustenmukaisuusohjelmia. Aiemmin Reeta on toiminut asianajajana toisessa johtavassa asianajotoimistossa ja hoitanut siellä yritysjärjestelyjä.

  Reeta on oikeustieteen kandidaatin (maisterin) tutkinnon lisäksi suorittanut LL.M.-tutkinnon Kalifornian yliopistossa (UC Berkeley) ja MBA-tutkinnon Aalto-yliopistossa.

  Reetan työ­kie­let ovat suo­mi ja englan­ti

 • Osakas, Asianajaja, Varatuomari
  +358 40 753 7387 /

  Björn Nykvist on erikoistunut avustamaan asiakkaita rahoitus- ja pääomamarkkinajärjestelyissä, yrityskaupoissa ja infrastruktuurihankkeissa. Hän hoitaa pääasiassa yrityskauppoihin, omaisuus- ja hankerahoituksiin sekä niihin liittyviin vakuus- ja jälleenrahoitusjärjestelyihin liittyviä toimeksiantoja. Toimeksiannot kattavat liiketoimiin kuuluvat kysymykset oikeussääntelystä toimeenpanoon ja riitojen ratkaisuun. Hän vastaa HPP:n rahoitusalan ryhmästä, joka on nimetty ”nousevaksi tähdeksi” Legal 500 -julkaisussa.

  Rahoituksen lisäksi Björn avustaa asiakkaita erityisesti rajat ylittävissä yrityskauppa- ja kiinteistöjärjestelyissä. Hänen työhönsä kuuluu monipuolisen asiakaskunnan neuvonta mukaan lukien suomalaiset ja ulkomaiset pankit sekä rakennus- ja ilmailualan suuret yritysasiakkaat.

  Björn on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”Commanding grasp of commercial concepts.” (Chambers Europe 2017)

  Björn on valmistunut Helsingin yliopistosta. HPP:n palveluksessa hän aloitti osakkaana vuonna 2007.

  Björnin työkielet ovat suomi, englanti, ruotsi ja saksa.

 • Osakas, Asianajaja, Varatuomari
  +358 40 350 7797 /

  Tarja Pirinen on erikoistunut avustamaan asiakkaita malminetsintä- ja kaivosprojekteissa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus malminetsintä- ja kaivostoiminnan laaja-alaisesta juridiikasta. Hänellä on myös pitkä kokemus IT – ja teknologiayhtiöiden avustamisesta sopimusasioissa. Tarja vastaa toimiston kaivostoiminta -ryhmästä ja kuuluu myös ympäristöryhmään sekä teknologia-, media- ja telekommunikaatioryhmään.

  Tarja avustaa kaivosalalla toimivia kotimaisia ja ulkomaisia yrityksiä etsintä- ja kaivoshankkeiden eri vaiheissa esiin nousevissa juridisissa kysymyksissä. Hän on avustanut useita kotimaisia ja kansainvälisiä kaivosyhtiöitä muun muassa lupaprosesseihin, oikeuksien hankintaan ja hallinnointiin sekä maanomistukseen liittyvissä kysymyksissä, kaivosalan yritysjärjestelyissä ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä sekä kaivosyhtiöiden osto- ja myyntisopimuksissa.

  Tarja on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”Good knowledge, especially in environmental and mining law.” (Chambers Europe 2017)

  Tarja on valmistunut Turun yliopistosta. Ennen HPP:lle siirtymistä hän työskenteli toisessa suomalaisessa asianajotoimistossa ja sitä ennen newyorkilaisen asianajotoimiston Helsingin toimistossa. Tarja on työskennellyt myös asianajotoimistossa New Yorkissa. HPP:n palveluksessa hän aloitti marraskuussa 2012.

  Tarjan työkielet ovat suomi ja englanti.

 • HPP-Rikala

  Rikala Antti

  Senior Advisor
  +358 44 368 1804LinkedIn
  Senior Advisor
  +358 44 368 1804 /

  Antti Rikala on erikoistunut avustamaan asiakkaita kiinteistö-, yritys- ja rahoitusjärjestelyissä. Hän on toiminut laajoissa suomalaisia ja ulkomaisia kiinteistökohteita käsittävissä projekteissa ja tuntee hyvin muun muassa transaktiorakenteet, neuvotteluprosessit ja markkinakäytännöt. Kiinteistötransaktioiden lisäksi hän on vastannut teollisten toimijoiden välisistä yritysjärjestelyistä ja pääomasijoitusprosesseista sekä yritysten rakennejärjestelyistä ja sopimusasioista.

  Antti on toiminut vuodesta 2002 alkaen asianajotoimistotyössä ja keskittynyt kiinteistö-, yritysjärjestelyt, private equity – ja erityisrahoitusprojekteihin. Häntä on kiitetty muun muassa käytännönläheisistä ratkaisuista ja tarmokkaasta otteesta viedä projekteja tehokkaasti eteenpäin.

  Antti on valmistunut Lapin yliopistosta. HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 2010.

  Antin työkielet ovat suomi ja englanti.

 • EllaRinne

  Rinne Ella

  Associate
  +358 400 166 464
  Associate
  +358 400 166 464 /

  Ella Rinne on erikoistunut energia- ja infrastruktuurihankkeisiin.

  Ellan erikoisosaamista ovat uusiutuvan energian tukiin ja sähkömarkkinalainsäädäntöön liittyvät kysymykset. Lisäksi Ella neuvoo asiakkaita yritysjärjestelyissä.

   

   

 • HPP-Antti-Rintakoski

  Rintakoski Antti

  Osakas
  +358 50 344 5606
  Osakas, asianajaja
  +358 50 344 5606 /

  Antti on erikoistunut rahoitusjärjestelyihin. Hänellä on laaja kokemus kotimaisista ja rajat ylittävistä rahoitusjärjestelyistä. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat esimerkiksi yritys- ja kiinteistöjärjestelyjen rahoitus, projekti- ja infrastruktuurirahoitus, joukkovelkakirjarahoitus, factoring- ja leasing-järjestelyt sekä vapaaehtoiset uudelleenjärjestelyt.

  Antti on arvostettu rahoitusjuristi ja hänet tunnetaan osallistumisestaan useisiin Suomen markkinoiden haastavimpiin ja merkittävimpiin toimeksiantoihin. Asianajotoimistossa hankitun vuosikymmenen kokemuksen lisäksi hän on kehittänyt asiantuntemustaan OP Yrityspankissa ja Euroopan investointipankissa. Tämä antaa hänelle erinomaisen kaupallisen näkemyksen ja käytännön osaamisen rahoituslaitosten vaatimuksista.

  Antti on valmistunut Helsingin yliopistosta ja on ollut HPP:n palveluksessa vuodesta 2018.

  Antin työkielet ovat suomi ja englanti.

 • Osakas, Asianajaja, Varatuomari, OTL
  +358 40 743 5234 /

  Tuomas Saraste on erikoistunut avustamaan asiakkaita kilpailuoikeuteen, julkisiin hankintoihin ja yrityskauppoihin liittyvissä asioissa. Hän vastaa toimiston kilpailuoikeusryhmästä.

  Tuomas on listattu alan johtavien asiantuntijoiden joukkoon (mm. Chambers, Legal 500, PLC, Best Lawyers).

  ”Good commercial awareness and client service.” (Chambers Europe 2017)

  Hän on ollut kirjoittamassa useita kilpailuoikeuteen liittyviä alan julkaisuja.

  Tuomas on valmistunut Helsingin yliopistosta, missä hän myös myöhemmin suoritti lisensiaatin tutkintonsa. HPP:n palveluksessa hän aloitti vuonna 1996 ja osakkaana 2001.

  Tuomaksen työkielet ovat suomi ja englanti.

 • Silaskivi-Vesa

  Silaskivi Vesa

  Executive Advisor
  +358 50 329 9900
  Executive Advisor, Asianajaja
  +358 50 329 9900 /
 • HPP-MikkoSundstrom

  Sundström Mikko

  Specialist Counsel
  +358 45 179 4114
  Specialist Counsel, Asianajaja, LL.M.
  +358 45 179 4114 /

  Mikko Sundström on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritys- ja rahoitusjärjestelyihin, ilmailu- ja kuljetusoikeuteen ja työoikeuteen liittyvissä asioissa.

  Mikko on kahden vuosikymmenen mittaisen lakimiesuransa aikana toiminut monipuolisissa liikkeenjohdollisissa, rahoituksen alaan kuuluvissa ja lainopillisissa tehtävissä useilla eri toimialoilla. Hän on vienyt läpi vaativia yritysjärjestelyjä, rahoitushankkeita, organisaatiomuutoksia ja ulkoistuksia, sekä ollut mukana rakentamassa menestyviä liiketoimintoja Suomessa ja Saksassa.

  Saksassa Mikko on työskennellyt yli viisi vuotta ja hänellä on sieltä myös lainopillinen LL.M –jatkotutkinto (J.W. Goethe Universität, Frankfurt am Main), mikä antaa tarvittaessa vahvan ammatillisen näkökulman saksankieliseen Keski-Eurooppaan.

 • Osakas, Asianajaja
  +358 400 241 114 /

  Antti Säiläkivi on erikoistunut avustamaan asiakkaita yrityskaupoissa ja oman pääoman ehtoisissa rahoitusjärjestelyissä, joista hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus. Antin erikoisosaamista ovat myös vaativat yhtiöoikeudelliset kysymykset ja neuvonanto corporate governance -asioissa.

  Antin asiakkaisiin lukeutuvat kotimaiset ja kansainväliset pääomasijoittajat, julkiset ja keskisuuret yhtiöt sekä pankit ja muut rahoituslaitokset. Antti osallistuu säännönmukaisesti rajat ylittäviin yritys- ja rahoitusjärjestelyihin. Lisäksi Antti luennoi ja kirjoittaa säännöllisesti erityisesti yhtiöoikeudesta ja hyvästä hallintotavasta. Antti toimii myös useiden yritysten ja yhteisöjen yhtiö- ja vuosikokousten puheenjohtajana.

  Antti on valmistunut Turun yliopistosta. HPP:n palveluksessa hän aloitti Specialist Counselina vuonna 2011. Ennen siirtymistään HPP:lle Antti työskenteli johtavassa suomalaisessa asianajotoimistossa. Antilla on myös kokemusta pörssinoteeratun yrityksen lakimiehen tehtävistä, erityisalueenaan kansainväliset yritysjärjestelyt ja joint venture -hankkeet.

  Antin työkielet ovat suomi, englanti ja ruotsi.

 • TuominenRosa

  Tuominen Rosa

  Associate
  +358 40 148 7755
  Associate
  +358 40 148 7755 /

  Rosa Tuominen on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritysjärjestelyissä ja vero-oikeudessa. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluu myös yhtiöoikeus. Rosa työskentelee osana HPP:n transaktiot ja investoinnit -ryhmää.

  Rosa on valmistunut Turun yliopistosta. Hän on lisäksi opiskellut oikeustiedettä Göteborgin yliopistossa Ruotsissa.

  Rosa aloitti lakimiehenä HPP:n palveluksessa vuonna 2017, jota ennen hän työskenteli HPP:n transaktio- ja veroryhmien harjoittelijana.

  Rosan työkielet ovat suomi ja englanti.

 • HPP-Yanhuan

  Zhou Yanhuan

  Senior Associate
  +358 40 719 8216LinkedIn
  Senior Associate, Asianajaja
  +358 40 719 8216 /

  Yanhuan Zhou on erikoistunut avustamaan asiakkaita yrityskaupoissa ja -järjestelyissä sekä sopimusoikeudellisissa kysymyksissä. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluu myös yhtiöoikeus.

  Lisäksi hän avustaa toimeksiannoissa, joissa on kiinalaisia kytköksiä (China Desk). Ennen HPP:n palvelukseen siirtymistään hän työskenteli Wärtsilä Oy:ssä ja Outokumpu Oyj:ssä. HPP:llä hän aloitti lakimiehenä vuonna 2010.

  Yanhuan on valmistunut Turun yliopistosta.

  Yanhuanin työkielet ovat suomi ja englanti. Lisäksi hän puhuuu mandariinikiinaa.