Katso asiantuntemuksen mukaan
 • 2013 Gahmberg Nora high

  Gahmberg-Hisinger Nora

  Osakas
  +358 50 532 2532LinkedIn
  Osakas
  +358 50 532 2532 /

  Nora Gahmberg-Hisinger on erikoistunut avustamaan asiakkaita meri- ja kuljetusoikeuteen, kansainväliseen kauppaoikeuteen, vakuutusoikeuteen sekä riidanratkaisuun liittyvissä kysymyksissä. Nora on vastuussa toimiston menestyksekkäästä kuljetusryhmästä, jolla on vuosikymmenten kokemus erilaisista meri- ja kuljetusoikeuden alaan liittyvistä toimeksiannoista.

  Ennen siirtymistään HPP:lle Nora työskenteli lakimiehenä Norjassa kanadalaisen Teekay Corporationin tytäryhtiössä ja Teekay Petrojarl Production AS -varustamossa ja sitä ennen suomalaisessa meri- ja kuljetusoikeuteen erikoistuneessa asianajotoimistossa. Nora hoitaa toimeksiantoja kotimaisille ja kansainvälisille vakuutusyhtiöille, varustamoille, huolinta- ja kuljetusalan yrityksille, kuljetusasiakkaille, sekä valtion laitoksille ja viranomaisille.

  Nora on Suomen Merioikeusyhdistys Ry:n (CMI Finland), sekä WISTA Finland Ry:n (Women’s International Shipping and Trading Association) hallituksen jäsen.

  Nora on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global, Legal500), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”An excellent lawyer, a skilful negotiator, extremely effective and flexible.” (Chambers Europe 2017)

  ”Brilliant negotiator.” (Legal 500)

  Nora on valmistunut oikeustieteen maisteriksi sekä Helsingin yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta että Uppsala Universitetin oikeustieteellisestä tiedekunnasta.

  Noran työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

 • Osakas, Asianajaja
  +358 40 512 3104 /

  Matti Komonen on erikoistunut avustamaan asiakkaita meri- ja kuljetusoikeuteen, riidanratkaisuun sekä vahingonkorvaus- ja vakuutusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

  Matti avustaa suomalaisia ja ulkomaisia varustamoja, huolinta- ja kuljetusalan yrityksiä sekä näiden asiakkaita. Asiakkaisiin lukeutuu myös vakuutusyhtiötä, valtion laitoksia ja viranomaisia. Pitkäaikaisen asianajajauransa lisäksi Matilla on kokemusta vakuutusalan työtehtävistä. Hänen osaamisensa on noteerattu Chambers and Partners -julkaisussa.

  Matti on jäsenenä Lakimiesliitossa, Suomen Merioikeusyhdistys CMI ry:ssä ja Suomen Vakuutuslakimiesten Yhdistys ry:ssä. Lisäksi hän on jäsenenä Suomen Asianajajaliiton vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuden asiantuntijatyöryhmässä.

  Matti on rankattu kansainvälisissä asianajoalaa arvioivissa hakemistoissa (Chambers Europe, Chambers Global), joissa häntä on kuvattu mm. seuraavasti:

  ”Very hard-working lawyer.”  (Chambers Europe 2017)

  Matti on valmistunut Helsingin yliopistosta. HPP:lle hän siirtyi vuonna 2009 toimiston ja Gahmberg & Co:n fuusion yhteydessä.

  Matin työkielet ovat suomi ja englanti.

 • HPP-MikkoSundstrom

  Sundström Mikko

  Specialist Counsel
  +358 45 179 4114
  Specialist Counsel, Asianajaja, LL.M.
  +358 45 179 4114 /

  Mikko Sundström on erikoistunut avustamaan asiakkaita yritys- ja rahoitusjärjestelyihin, ilmailu- ja kuljetusoikeuteen ja työoikeuteen liittyvissä asioissa.

  Mikko on kahden vuosikymmenen mittaisen lakimiesuransa aikana toiminut monipuolisissa liikkeenjohdollisissa, rahoituksen alaan kuuluvissa ja lainopillisissa tehtävissä useilla eri toimialoilla. Hän on vienyt läpi vaativia yritysjärjestelyjä, rahoitushankkeita, organisaatiomuutoksia ja ulkoistuksia, sekä ollut mukana rakentamassa menestyviä liiketoimintoja Suomessa ja Saksassa.

  Saksassa Mikko on työskennellyt yli viisi vuotta ja hänellä on sieltä myös lainopillinen LL.M –jatkotutkinto (J.W. Goethe Universität, Frankfurt am Main), mikä antaa tarvittaessa vahvan ammatillisen näkökulman saksankieliseen Keski-Eurooppaan.