Associate Trainee transaktioryhmään (M&A) kesä 2019

Etsimme opintojen loppuvaiheessa olevaa Associate Trainee -harjoittelijaa toukokuussa 2018 alkavalle harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso kestää 4-5 kuukautta, jonka aikana työskentely on kokopäiväistä. Pääset tekemään laaja-alaisesti nuoren avustavan juristin tehtäviä, työskennellen tiiviissä yhteistyössä toimistomme transaktioryhmän kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat avustavat toimenpiteet yritys- ja rahoitusjärjestelyiden kaikkiin vaiheisiin liittyen, esimerkiksi oikeudelliset selvitystyöt, tiedonhaut, erilaisten juridisten asiakirjojen laatiminen, yhteydenotot viranomaisiin ja avustaminen oikeudellisten due diligence-tarkastusten tekemisessä.

Transaktioryhmän Associate Traineena menestyksen takaa aito kiinnostus transaktioita ja yhtiöoikeutta kohtaan, sosiaalinen ja avoin asenne, kyky suoriutua vastuullisista työtehtävistä osin itsenäisesti sekä halu oppia ja kehittyä huippujuristiemme ohjauksessa. Työtehtäviesi vaativuustaso kehittyy harjoittelujakson aikana oman ammatillisen kehittymisesi mukaan.

Meillä pääset osaksi dynaamista ja mutkatonta HPP:n porukkaa sekä kehittämään osaamistasi haasteellisten työtehtävien kautta. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on mutkaton ja avoin asenne, sopivasti oma-aloitteisuutta ja rutkasti sinnikkyyttä tehtäviä suorittaessasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä 23.12.2018 mennessä hakulomake ja liitä mukaan englanninkielinen hakemuksesi, CV ja opintosuoritusote yhtenä liitetiedostona.

Lisää transaktiopraktiikastamme https://www.hpp.fi/palvelut/transaktiot/

Kyselyihin harjoittelujaksosta vastaa HR- ja markkinointiassistentti Anniina Suomi +358 9 474 21, anniina.suomi@hpp.fi

Jaa artikkeli