Haemme kokenutta kiinteistöjuristia

HPP Asianajotoimisto Oy on yksi maan johtavista asianajotoimistoista. Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 70 juristia ja koko henkilökuntamme määrä on yli 120. Osaamisemme on luokiteltu korkeimmalle tasolle useissa kansainvälisissä vertailuissa, kuten Chambers & Partners, Legal500 ja Best Lawyers. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli yli 19 miljoonaa euroa.

Ympäristö, kiinteistöt & rakentaminen -ryhmämme asiakkaita ovat kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät, kiinteistöjen käyttäjät sekä teolliset ja infrastruktuuritoimijat, joita avustamme muun muassa kiinteistökaupoissa, kiinteistökehityshankkeissa, rakennusprojekteissa sekä muissa kiinteistöliitännäisissä asioissa.

Haemme nyt kokenutta kiinteistöjuristia monipuolisen ryhmämme vahvistukseksi.

Olet olennaiseen keskittyvä luotettava kiinteistöjuridiikan asiantuntija. Sinulla on vankka osaaminen erilaisista kiinteistötransaktioista ja -järjestelyistä sekä mahdollisesti myös kokemusta kiinteistöjen kehitys- tai rakennushankkeista yhtiöjuristina tai asianajoalalla. Odotamme, että sinulla on vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Osaat toimia itsenäisesti ja osana ryhmää. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Arvostamme positiivista palvelualtista asennetta ja halua kehittyä alan huippuasiantuntijaksi.

Meillä pääset työskentelemään haastavissa ja monipuolisissa projekteissa sekä kehittymään mutkattomassa työyhteisössä, jossa ihmiset jakavat osaamistaan. Tarjoamme osaavan joukkueemme täyden tuen menestymisellesi.

Hae tehtävään viimeistään maanantaina 12.3.2018  lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV sähköpostitse osoitteella katja.anttila@hpp.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HPP:n Kiinteistöt & rakentaminen -ryhmän vetäjä, osakas Jari Tuomala, puh. 040 553 1010.

Jaa sisältö verkossa

Lue myös

Ota yhteyttä