Erikoistu olennaiseen

Toimintakulttuurissamme yhdistyy välittömyys, startup –yrityksen intohimo, yhdessä onnistuminen ja huippuosaaminen. Työpaikkana meidät tunnetaan matalasta hierarkiasta ja hyvästä yhteishengestä. Mutkattomuus ja ihmisen kokoinen yritys ovat myös asioita, joita työntekijämme arvostavat.

Annamme työntekijöillemme vastuuta ja itsenäisyyttä kunkin osaamisen mukaisesti. Yksin ei tarvitse pärjätä, vaan saat asiantuntijatiimiemme täyden tuen työssä menestymisellesi. Juristina sinulla on myös mahdollisuus erikoistua useammalle osaamisalueelle. Pääset laajentamaan osaamistasi ja osallistumaan monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin ja eri osakkaiden vetämiin projekteihin. Hoidamme jatkuvasti useita merkittäviä ja uraauurtavia toimeksiantoja ja niissä pääset työskentelemään yhdessä muiden erikoistumisalueiden ammattilaisten kanssa.

Arvostamme joustavaa, toimeen tarttuvaa ja vastuullista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Toimeksiannoissamme on usein kansainvälinen kulma, joten työssä menestymiseen tarvitaan erinomaista englannin kielen taitoa.

Olemme kasvaneet vuosittain rekrytointien kautta ja etsimme jatkuvasti uusia kyvykkyyksiä joukkuettamme täydentämään. Jos olet palveluhenkinen, liikejuridiikasta syttyvä lakimies, lähetä avoin hakemuksesi meille osoitteeseen  rekry@hpp.fi tai ota yhteyttä HR Koordinaattoriimme Marjo Laukkaseen marjo.laukkanen@hpp.fi.

TRAINEEOHJELMAT

Toimistollamme työskentelee vuosittain yli 20 oikeustieteiden opiskelijaa harjoittelijatehtävissä. Harjoitteluohjelmia on tarjolla eri opintojen vaiheessa oleville opiskelijoille:

  • Junior Trainee – opintojen alkuvaiheessa olevat opiskelijat
  • Trainee – opintojen puolivälissä olevat opiskelijat
  • Associate Trainee – opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat

Lue harjoitteluohjelmista ja hakuajoista lisää: HPP Traineeohjelmat 2017